Menu
In opdracht

Kerst

Voor Geluidsstudio De Slapende Hond mocht ik een Kerstkaart ontwerpen. Zo’n prachtige naam vraagt gewoon om een grappige kaart. De boom is nog niet versierd, de boodschap niet af, maar wat een bijzondere kaart om gemaakt te mogen hebben, welterusten.

tandarts

Deze cartoon mocht ik maken als presentje voor een tandarts. Ik ben gek op dit soort bijzondere opdrachten met een eigen verhaal van de opdrachtgever.

geboorte

Een kaart ontwerpen te ere van een geboorte. Wat een prachtige opdracht. Als eindproduct stelde ik een set samen van een geboortekaart, inlegkaart en envelop.

verhuizen

Voor Domica verhuurmakelaar Leiden ontwierp ik een vijftal kaarten en prints. Huurders worden in hun nieuwe woning welkom geheten met één van mijn werken.

afscheid

Ter afscheid van een medewerker maakte ik deze print. Een illustratie over het van elkaar positief beïnvloeden op de werkvloer.

hobby

Voor een vliegtuigspotter maakte ik een aantal ontwerpen die zowel als kaart of als print gedrukt konden worden. Humor, maar zeker ook herkenning van het vliegtuigspotten waren twee van de belangrijkste uitgangspunten.

Vul hier uw zoekopdracht in

Winkelwagen